Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Αφήστε την ομάδα μας να κατασκευάσει τη δική σας ιστοσελίδα,

Επειδή γνωρίζουμε καλά ότι η επιτυχία στο διαδίκτυο δεν είναι θέμα τύχης, αλλά σωστής διαχείρισης των μέσων που παρέχονται, διαθέτουμε υπηρεσίες για όλο το φάσμα των διαδικτυακών απαιτήσεων. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι παρέχουμε σχεδιασμό και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ, κατασκευή e-shop – διαφημιστικές καμπάνιες (facebook, twitter, google adwords, κλπ), βελτιστοποίηση & προώθηση ιστοσελίδων (SEO), σχεδιασμό brand, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου και πολλά άλλα. Παράλληλα, παρέχουμε συμβουλευτική για να λύσουμε κάθε απορία σας.






Η στρατηγική σας μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media strategy), καθορίζεται από εμάς για εσάς, αφού γνωρίσουμε το τι ακριβώς χρειάζεστε αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε, ενώνοντας και συνδυάζοντας έτσι τις δυνάμεις μας.

Πρωτοπορούμε και προσφέρουμε, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, κατασκευή ιστοσελίδων που συμβαδίζουν με τις ανάγκες τις σύγχρονης κοινωνίας, υλοποιώντας την στρατηγική σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media strategy).

Έτσι δημιουργούμε την στρατηγική σας με custom made πρακτικές, ανάλογα το target group σας, του προϊόντος ή τις υπηρεσίας που δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας.

Αφήστε την ομάδα μας να κατασκευάσει τη δική σας ιστοσελίδα, για να κερδίσετε την πρώτη εντύπωση με ταχύτητα και έμφαση στο accessibility.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO), είναι ένα από τα συστατικά για να προωθήσετε με επιτυχία τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, όμως πλέον και αυτό δεν είναι αρκετό.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Μία ιστοσελίδα δεν θα πρέπει απλά να τραβάει την προσοχή.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή